Legalnost softvera – programa FINKO


imajući u vidu legalnost softvera svi korisnici ovog paketa programa su potpuno bezbedni od strane AGENCIJE POSLOVNI PROGRAMI što se tiče samog programa FINKO.

Microsoft AccessVama je za rad potreban samo MS WINDOWS XP i kao i bilo koji sledeći.

Znači za rad samog programa FINKO je dovoljno imati LEGALAN WINDOWS (može i HOME varijanta).

Od AGENCIJE POSLOVNI PROGRAMI dobijate i instalacinu verziju ACCESS RUN-TIME a da li je instaliran možete proveriti u CONTROL-PANEL-u.

Ukoliko imate već instaliran ACCESS verovatno će morati da se deinstalira pošto obično smeta za rad samog ACCESS-a RUN-TIME*, a nosi dobar deo cene FULL OFFICE-a.

Kao dokaz da je moj software legalno kod Vas dovoljno je pokazati poslednju fakturu od strane AGENCIJE POSLOVNI PROGRAMI za mesečno održavanje.


* Microsoft Access Runtime omogućava distribuiranje Access aplikacija korisnicima koji nemaju kompletnu verziju programa Access instaliranu na računarima.

Microsoft Access obezbeđuje bogatu platformu za razvoj rešenja za upravljanje bazama podataka sa alatkama za lako prilagođavanje. Ako nije potrebno prilagođavanje od strane krajnjeg korisnika (uključujući izmenu izveštaja), možete da distribuirate Access rešenja tako da se pokreću bez kompletne instalacije programa Access. Da biste to uradili, morate spakovati i distribuirati aplikaciju pomoću programa Access Runtime.

Access Runtime je sličan prethodnim aplikacijama za izvršavanje u smislu da je korisnički interfejs povezan sa dizajnom uklonjen ili onemogućen.

Ne morate da kupujete poseban proizvod da biste ponovo distribuirali Access Runtime. Možete slobodno da ga ponovo distribuirate ili usmerite korisnike na ovo preuzimanje.

Veb aplikacije za SharePoint koje su kreirane pomoću programa Access ne zahtevaju aplikaciju za izvršavanje – potreban je samo podržan veb pregledač.